BoxNow

Mi smo budućnost u dostavi paketa.

BOX NOW je hibridna logistička i tehnološka tvrtka koja nudi pametna rješenja za dostavu paketa svim potrošačima. Želimo postati najpoželjnije rješenje za dostavu paketa i lider u last-mile industriji

Naša misija

Bilo kada 24/7

Neovisnost i praktičnost, preuzmite svoju narudžbu u bilo koje doba dana 7 dana u tjednu

Brzo

Volimo biti brzi i efikasni. Sve se pošiljke isporučuju unutar 48 sati na cijelom kopnenom teritoriju Hrvatske i istog dana unutar Zagreba.

Pristupačno

Našim partnerima i krajnjim korisnicima nudimo vrhunske usluge uz najbolji omjer vrijednosti za novac.

Zeleni smo

BOX NOW paketomati na solarni pogon i naš operativni model doprinose ekološki osviještenoj kulturi.

"Slobodni" korisnici!

Korisnici nemaju vremena čekati svoj paket kod kuće. Vrijeme je da ih "oslobodimo" čekanja u redovima da pokupe nešto čemu se sada može pristupiti bilo kada. Čvrsto vjerujemo da bi se dostavljači paketa trebali prilagoditi rasporedu kupaca, a ne suprotno.

Poboljšajte vrijednost partnerove ponude

U online svijetu kupci su jednim klikom udaljeni od pronalaska bolje ponude. Stoga smo ovdje da pomognemo našim partnerima u e-trgovini da povećaju zadovoljstvo i iskustvo kupaca nudeći konkurentsku prednost prikladne dostave istog i sljedećeg dana.

Ponudite učinkovita rješenja kurirskim tvrtkama

Nadopunjavanje umjesto natjecanja. BOX NOW može biti poslovni partner od povjerenja koji pomaže kurirskim tvrtkama diverzificirati i obogatiti svoje usluge. Ponuda kombinacije dostave na kućnu adresu i u paketomate diverzificira portfelj proizvoda i zadovoljava različite potrebe kupaca.