BoxNow

Razvijamo najveću mrežu paketomata u Hrvatskoj dostupnih 24/7

BOX NOW paketomati se postavljaju na otvorenim, lako dostupnim područjima 24/7 i ekološki su prihvatljivi jer rade isključivo koristeći obnovljive izvore energije. Pametan stroj za primanje paketa koji omogućuje jednostavnu i brzu dostavu narudžbi.

Pronađi najbliži paketomat!

Unesite adresu, mjesto ili poštanski broj kako biste pronašli paketomat koji vam najviše odgovara.

Jeste li vlasnik e-trgovine?

Povećajte svoju prosječnu vrijednost košarice do 20% i poboljšajte svoje korisničko iskustvo!

Upotrijebite BOX NOW pri odjavi i vidjet ćete svoje narudžbe isporučene za manje od 24 sata.

Imate li fizičku trgovinu?

Postavite BOX NOW paketomat ispred Vaše trgovine i lako povećajte broj posjetitelja i kupaca!

Budite član najveće mreže paketomata i privucite više kupaca bez dodatnih troškova.

Imate li dostavnu službu?

Ponudite alternativne usluge kurirske dostave i učinite svoje kupce zadovoljnima!

Iskoristite svoje vozače, uštedite gorivo i izbjegnite duge redove u svojoj trgovini. Naši BOX NOW paketomati omogućuju kupcima preuzimanje i predaju paketa u sekundi, bilo kada.

Često postavljena pitanja

BOXNOW je evolucija specijaliziranih tvrtki za dostavu paketa, koje koriste inovativnu digitalnu tehnologiju za ponudu modernih i automatizirano-personaliziranih usluga. S održivim, zelenim razvojem u središtu svoje filozofije, kao i svakodnevnog rada, paketomati tvrtke BOX NOW potpuno su autonomni i rade isključivo na solarnu energiju, nudeći nov, inovativan i ekološki prihvatljiv način dostave i primanja paketa. BOX NOW paketomati postavljeni su na ključnim točkama u gradu, tako da imate 24/7 pristup u bilo koje vrijeme, brzo i jednostavno.

Kada naručite iz online trgovine ili ste primili pošiljku od prijatelja, BOX NOW će vam poslati tekstualnu poruku sa 6-znamenkastim PIN-om kada vaša pošiljka bude u odabranom BOX NOW ormariću. Upisivanjem ovog PIN-a na tipkovnicu ormarića otvorit će se vrata kako biste mogli preuzeti svoju pošiljku.

Možemo primiti tri veličine paketa: Mali (V: 8 cm, Š: 45 cm, D: 60 cm), Srednji (V: 17 cm, Š: 45 cm, D: 60 cm), Veliki (V: 36 cm, Š: 45 cm, D: 60 cm) do 20 kg.

Ne brinite, vjerojatno je to zato što e-trgovina još nije pripremila vašu narudžbu. BOX NOW dostavlja unutar 48 sati od trenutka kada trgovac završi s obradom vaše narudžbe. Svoju narudžbu možete pratiti na našoj web stranici ili nas kontaktirati putem [email protected] i na broj telefona +385 1 7000 900.

Odaberite opciju "pošalji paket", zatim odaberite veličinu paketa koju želite poslati, ispunite podatke o pošiljatelju i primatelju te odaberite paketomat iz kojeg će primatelj preuzeti paket. Nastavite s plaćanjem i s primljenim PIN kodom samo odite do bilo kojeg BOX NOW paketomata i stavite u ormarić paket koji želite poslati!

Klikni ovdje i pogledaj.